Monday, January 31, 2011

I'm back...:)

Hei lume... In urma catorva sfaturi si insistente;)) am ajuns la concluzia ca nu se merita sa ma opresc din a face ce'mi place doar pentru ca trec printr'o perioada mai (foarte) proasta... Deci am revenit:)
Statea in fata lui, privirea fiindu'i fixa in jos.. avea un nod in gat si simtea gustul sarat al lacrimilor... Mana lui o strangea pe ai ei incurajand'o sa se descarce...Vazand'o in starea aceea, simti si el lacrimi in ochi... Prin mintea ei se derulau imaginile amintirilor cu el.. Constiinta ii era agasata de mii de intrebari. Bineinteles ca niciuna nu avea raspuns... De ce era atat de schimbat? De ce nu mai era la fel de importanta pentru el ca la inceput? Era vina ei sau el doat se plictisise?De ce se juca asa cu sentimentele ei?
Isi smulse mana dintr'a lui si lua in brate perna pe care dormisera amandoi cu cateva zile bune in urma... Se uita fix in ochii lui si, intalnindu'i privirea, izbunci in plans. El isi incolaci bratele in jurul ei si o stranse la piept... Simti cum lacrimile isi croiau drum si pe obrajii lui...
Sper ca e suficient pt revenire.. Nu vreau s'o dau in dramatisme din prima;))

2 .:

Otilia said...
This comment has been removed by the author.
Mary said...

Era si timpul :)
Ah nu te-am uitat cu templat-ul mov :-w Da-mi answer D:

Post a Comment