Sunday, June 26, 2011

Ii misca bratul cu grija sa nu il trezeasca, dupa care isi trecu picioarele peste marginea patului, casca si se ridica. Aruncand o privire peste umar, vazu ca nu il deranjase. Ceasul de pe noptiera arata ca dormisera mai mult de o ora.
Covorul gros ii inabusi pasii cand traversa camera pentru ca se uita pe fereastra. Razele soarelui ii mangaiara obrajii si un zambet larg i se asternu pe fata.
Se intoarse langa pat. El era cufundat inca intr-un somn adanc. Chipul ii era relaxat, parul ciufulit, un model de frumusete masculina.
Privindu-i chipul linistit, ea se simti imboldita de un demom rau. Cantari perna cu un ochi speculativ. O lua si o ridica sus de tot, dar bratul lui lung zvacni si o opri din cadere. Ea isi inabusi un tipat de uimire si fugi din pat, dar, dintr-un pas, el fu pe urma ei. O prinse in mijlocul camerei rostogolindu-se amandoi pe covor. Mainile lui incepura s-o gadile. Ea i le lovi pana cand propriile sale maini fura tintuite pe covor de fiecare parte a capului de doi pumni de fier. Radeau amandoi, sufland greu din cauza efortului. Rasul se stinse treptat cand capetele lor se apropiara unindu-se intr-un sarut. Ea simti cum zambeste sub sarutul lui.<3

0 .:

Post a Comment