Saturday, March 3, 2012

Intind mana sa te iau in brate, dar degetele mele ating , in schimb, materialul rece al pernei. Deschid usor, usor ochii si te caut cu privirea prin camera. Ma ridic pe coate si privesc dupa spatarul canapelei. Si te vad...O mana imi acopera repede gura de frica sa nu-mi scape un hohot de ras si sa vezi ca m-am trezit. Ma las mai jos astfel incat sa nu ma poti vedea, dar eu sa te pot urmari in continuare. Esti in bucatarie. Sortul meu cu floricele iti acopera pieptul gol. Pete de faina sunt peste tot pe fata si pe bratele tale. Si, ca si cum astea nu ar fi fost de ajuns, boneta de bucatar este putin aplecata intr-o parte. Abia acum incep sa simt miros de mancare. Langa tine, pe o farfurie, este o gramada de clatite acoperita cu un strat generos de ciocolata si capsuni. Tu amesteci in doua cesti care banuiesc ca sunt cu cafea. Le pui pe toate pe o tava si iti dau jos sortul si boneta, apoi te cureti de faina. Dar o mica pata de ciocolata din varful nasului o omiti si un hohot de ras in scapa. Privirea ta se indreapta spre mine si, cand ma vezi, vi zambind spre mine.
-De cand ma urmaresti, pitico?
-De vreo 5 min.
Incepi sa razi iar eu te sarut pe nasuc, indepartand ciocolata.
-Si nu puteai sa vi sa ma ajuti?
-Imi pare rau, dar de aici am o priveliste grozava. Arati foarte sexi cu sortul meu cu floricele, stii?
Un alt hohot de ras imi scapa si se accentueaza cand incepi sa ma gadili.
-Hai sa mancam!
-Dar eu vreau sa mancam aiiiici!
Iti dai ochii peste cap si ma saruti apasat pe frunte. Ma iei de mana si eu ma las trasa de tine. Picioarele mele desculte se lipesc de parchet in timp ce tu ma tragi in continuare dupa tine. Parul meu ciufulit imi vine intruna pe fata, in ciuda eforturilor mele de a-l da pe spate. Dupa cativa pasi ajungem pe covorul nostru pufos. Ma asez in fund pe el si imi ridic privirea spre tine.
-Asteapta-ma aici!
Iti zambesc si tu pleci dupa mancare. Incep sa ma uit absenta prin camera si reflexia mea intr-o fereastra imi atrage atentia. Arat ingrozitor! Parul meu este ciufulit, pijamaua e cu doua numere mai mari si pedichiura mea cu oja rosie incepe sa se cojeasca. Oftez resemnata. La urma urmei deja m-ai vazut. Ma intind pe spate, asteptandu-te. Si iti aud pasii. Ma ridic si atunci te vad cu un buchet imens de trandafiri intr-o mana si cu tava cu mancare in cealalta. Un zambet de copil nerabdator mi se intinde pe fata in timp ce lasi mancarea pe covor si imi intinzi buchetul. Miros buchetul de trandafiri si apoi il arunc in sus sarind la tine in brate. Buzele mele iti inabusesc un hohot de ras.
-Banuiesc ca asta inseamna ca iti plac?
-Ahh! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!
-Off..Si eu te iubesc enorm puiule!

2 .:

S. said...

Foarte dragut si romantic ! e povestea ta ?

LadyBug said...

Asta nu...dar sunt postari in care descriu intamplari reale...restul sunt doar vise.

Post a Comment